KTM specialist

KTM MACINA Race SX

Home // KTM MACINA Race SX

MACINA Race SX

De nieuwe KTM Light E-Bike-reeks omvat drie Race SX hardtails. Deze fietsen worden gekenmerkt door hun lichtgewicht aluminium frame, inclusief een compacte motorbevestigingseenheid. Kortom, de Race SX-modellen zijn de perfecte fietsen voor beginners in sportief e-mountainbiken. Het lage totaalgewicht garandeert plezier zowel op als buiten de verharde wegen.

Ik heb interesse in deze fiets

Ervaar de snelheid van lichtgewicht e-biken

Levering 2024

KTM MACINA Race SX 10

1x12 Shimano Deore XT, Bosch Compact TUBE 400w
€3699,-
Levering 2024

KTM MACINA Race SX

1x9 Shimano Cues, Bosch Compact TUBE 400w
€3299,-
Levering 2024

KTM MACINA Race SX LFC

1x12 Shimano Deore XT, Bosch Compact TUBE 400w
€3499,-

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van elektrisch fietsen met de nieuwste KTM Light E-Bike-reeks. Deze serie bestaat uit drie Race SX hardtails die uitblinken door hun lichtgewicht aluminium frame en compacte motorbevestigingseenheid. Of je nu een beginnende sportieve e-mountainbiker bent of een doorgewinterde professional, de Race SX-modellen bieden de perfecte combinatie van prestaties en gebruiksvriendelijkheid.

Met een focus op lichtgewicht ontwerp, zorgen de aluminium frames van de Race SX-fietsen voor wendbaarheid en snelheid, zowel op als buiten de verharde wegen. De compacte motorbevestigingseenheid draagt bij aan het gestroomlijnde uiterlijk en verbetert de algehele rijervaring.

Of je nu over ruige trails gaat of gewoon geniet van ontspannen ritten, het lage totaalgewicht van de Race SX-modellen staat garant voor plezier en wendbaarheid. Verleg je grenzen en ervaar de opwinding van elektrisch mountainbiken met de KTM Light E-Bike-reeks. Ontdek nu jouw ultieme rit!

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.