KTM E-Bikes

Ons assortiment KTM E-Bikes

De KTM Macina modellen

In 1994 werd de eerste KTM elektrische fiets geïntroduceerd en in 2009 kwam de eerste KTM elektrische hardtail mountainbike op de markt. KTM heeft haar fietsen in sneltreinvaart ontwikkeld en het assortiment uitgebreid, dit doen ze in nauwe samenwerking met Bosch. Zo is er veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de verbinding tussen de Bosch aandrijving en het KTM frame, zijn de accu’s van een aantal modellen naadloos geïntegreerd en hebben sommige E-bikes zelfs een carbon frame! KTM biedt E-Bikes voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, van racefiets tot woon-werk fiets. Bekijk de modellen op onze website en kom langs in onze winkel in Haarle, daar beleef je de passie!

Bekijk de modellen

Zo voorkom je een lege batterij

KTM E-Bike Range assistent

Bosch en KTM hebben een handige rekentool ontwikkeld, waarmee je kan uitrekenen hoe ver je kan rijden met je e-bike. Klik op de knop hieronder om hem te openen.

Een rijke historie

'Made in Austria'

WR Bikes is gespecialiseerd in het Oostenrijkse merk KTM. In 1964 werd de eerste KTM fiets met het keurmerk “Made in Austria” geproduceerd, de Fleetwing (stevige vleugel). Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest invloedrijkste spelers in de fiets industrie. Sinds de oprichting worden KTM fietsen in meer dan 50 landen verkocht en jaarlijks vinden meer dan 200.000 nieuwe KTM fietsen een trotse eigenaar.

Eigentijdse styling, de beste prijs/kwaliteit verhouding en uitmuntende service na verkoop, zorgen voor het wereldwijde KTM succes!

Nieuws en actualiteiten