KTM specialist

KTM E-Bikes

Home // KTM E-Bikes

DE KTM MACINA E-BIKES

In 1994 werd de eerste KTM e-bike geïntroduceerd en in 2009 kwam de eerste KTM elektrische hardtail mountainbike op de markt. Sindsdien heeft KTM haar elektrische fietsen in sneltreinvaart ontwikkeld en het assortiment uitgebreid, dit doen ze in samenwerking met Bosch. Zo is er veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de verbinding tussen de Bosch aandrijving en het KTM frame, zijn de accu’s van een aantal modellen naadloos geïntegreerd en hebben sommige e-bikes zelfs een carbon frame! KTM biedt e-bikes voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, van racefiets tot stadsfiets. Bekijk de modellen op onze website en kom langs in onze winkel in Haarle, daar beleef je de passie!

KTM E-BIKES

De modellen

KTM Macina Multi

KTM Transport E-Bike
v.a. €3599

KTM MACINA KAPOHO

Een krachtige alleskunner. Al vanaf €4999,-
v.a. €4999,-

KTM MACINA PROWLER

Klaar voor het avontuur. Al vanaf €6499,-
v.a. €6499,-

KTM MACINA SPORT SX

De E-bike voor zowel On-road als off-road
v.a. €3399,-

KTM MACINA STYLE

Een krachtige doch style volle E-bike. Al vanaf €3999,-
v.a. €3999,-

KTM MACINA CITY

Ontwikkeld voor maximale prestaties en een echte paceholder! Al vanaf €4499,-
v.a. €4499,-

KTM MACINA CHACANA

Een ideale combinatie van snelheid en comfort. Al vanaf €4399,-
v.a. €5599,-

KTM MACINA Race SX

Een ideale combinatie van snelheid en comfort. Al vanaf €3299,-
v.a. €3299,-

KTM MACINA SCARP SX

Een ideale combinatie van snelheid en comfort. Al vanaf €6299,-
v.a. €6299,-

KTM MACINA GRAVELATOR SX

Een ideale combinatie van snelheid en comfort. Al vanaf €4299,-
v.a. €4299

KTM MACINA Revelator SX Prime

Een ideale combinatie van snelheid en comfort. Vanaf €7899,-
v.a. €7899,-

KTM MACINA TEAM

De high-end hardtail elektrische mountainbike. Al vanaf €3999,-
v.a. €3999,-

KTM MACINA RIDE

Ontwikkeld door maximale prestaties. Al vanaf €2599,-
v.a. €2899,-

KTM MACINA MINI ME

KTM Macina mini ME vanaf €2799,-
v.a. €2799,-

KTM MACINA GRAN

De alleskunner!
v.a. €3899,-

KTM MACINA TOUR

Een krachtige alleskunner. Al vanaf €3499,-
v.a. €3499,-

KTM MACINA AERA

Een krachtige alleskunner. Al vanaf €3.899
v.a. €3.899

KTM MACINA FOLD

Ontwikkeld voor maximale prestaties. Al vanaf €3599,-
v.a. €3599,-

Onze E-Bike winkel

Beleef de passie

KTM elektrische fietsen

WRBikes is gespecialiseerd in het Oostenrijkse merk KTM, dat in 1994 de eerste KTM elektrische fiets introduceerde. Een aantal jaren later, in 2009, kwam de eerste KTM elektrische hardtail mountainbike op de markt. Voor de ontwikkeling van de e-bikes werkt KTM samen met het gerenommeerde merk Bosch. KTM elektrische fietsen zijn wereldwijd succesvol. Dat succes heeft KTM te danken aan hun eigentijdse styling, de goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service na verkoop.

KTM E-Bike assortiment

WRBikes is een trotse dealer van KTM en we bieden een breed assortiment elektrische fietsen aan, ook wel e-bikes genoemd, in verschillende soorten en maten. Deze fietsen worden aangedreven door een elektrische motor die trapondersteuning biedt, waardoor het fietsen op heuvelachtig terrein en langere afstanden gemakkelijker wordt. Het voordeel van elektrisch fietsen, is dat je altijd het gevoel hebt dat je met de wind in je rug fietst, zelfs met tegenwind!

Elektrische mountainbikes

KTM elektrische mountainbikes nemen off-road avonturen naar een geheel nieuw niveau. Met de krachtige elektrische motor krijg je trapondersteuning op steile beklimmingen en ruige terreinen. Deze e-bikes combineren de wendbaarheid en duurzaamheid van traditionele mountainbikes met de extra boost van elektrische ondersteuning. Of je nu een beginner bent of een ervaren mountainbiker die op zoek is naar meer uitdaging, onze elektrische mountainbikes zijn perfect om jouw mountainbikerit te transformeren.

Elektrische racefietsen

Met onze KTM elektrische racefietsen kun je langere afstanden afleggen met minder inspanning, terwijl je nog steeds geniet van de opwinding van snelheid. Deze e-bikes zijn ontworpen om soepel over verharde wegen te fietsen en bieden een comfortabele zitpositie voor lange ritten. De geavanceerde technologieën zorgen voor een efficiënte energieoverdracht en naadloze schakelingen. Of je nu een gepassioneerde wielrenner bent die zijn grenzen wil verleggen of gewoon een ontspannen rit wilt maken in het weekend, onze elektrische racefietsen bieden het beste van beide werelden: snelheid en comfort.

Elektrische stadsfietsen

Onze elektrische stadsfietsen maken jouw woon-werkverkeer gemakkelijk en leuk. Dankzij de elektrische ondersteuning fiets je moeiteloos, zelfs op heuvelachtige straten en bij tegenwind. Deze e-bikes zijn uitgerust met handige functies, zoals bagagedragers en verlichting. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon de omgeving verkent, onze elektrische stadsfietsen zijn betrouwbaar en milieuvriendelijk. Met nul uitstoot en lagere onderhoudskosten dan auto’s, zijn deze e-bikes een slimme keuze voor duurzaam stadsvervoer.

Naast elektrische fietsen, bieden we ook diverse KTM fietsen zonder elektrische ondersteuning aan, zoals KTM mountainbikes en KTM racefietsen. Wij zijn van alle markten thuis!

Bekijk de E-bikes in onze winkel

Bij WRBikes geloven we in de kracht van elektrische fietsen om fietsplezier voor iedereen toegankelijk te maken. Wil je meer weten over een e-bike of ben je al specifiek op zoek naar een e-bike? In de winkel vertellen we je graag meer en gaan we graag samen op zoek naar een elektrische fiets die bij jou past! Kom langs, drink een kop koffie in ons wielercafé en beleef de passie.

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.