KTM specialist

Onderdelen

Home // Onderdelen

UP-TO-DATE MET DE ALLERNIEUWSTE ONDERDELEN

PASSIE VOOR MOOIE ONDERDELEN

Vanaf het begin ligt onze passie bij mooie onderdelen, niet alleen high-tec onderdelen volgens de laatste innovaties, maar ook ‘gewoon goed spul’ voor nette prijzen. Daarbij kiezen we natuurlijk wel voor merken waar we in vertrouwen en goede ervaringen mee hebben. Uiteraard passend bij bijna alle merken en typen sportieve fietsen. We monteren de producten graag vakkundig in onze werkplaats! De meest belangrijke merken in onze winkel hebben we hieronder beschreven, kom langs in de winkel om het gehele assortiment te ontdekken!

SINDS JAAR EN DAG VERTROUWD OP WEG

SHIMANO

Shimano is al tientallen jaren een van de belangrijkste merken op gebied van fietsonderdelen. Alles om je fiets draaiende te houden, geschikt voor iedere wens en volgens de nieuwste technologieën. Wij adviseren u graag!

INNOVATIEVE TECHNIEKEN VOOR IEDEREEN

SRAM

Misschien wel het meest innovatieve merk in de fietsindustrie. Zo introduceerden ze de 1×12 aandrijving en draadloos schakelen aan het grote publiek. Een aantal van onze KTM fietsen is uitgerust met Sram schakel onderdelen. Ook wijzelf vertrouwen op dit merk, zo reed Maarten de Cape Epic met de Sram XX1 Etap groepset op zijn KTM Scarp Sonic!

BINNEN- EN BUITENBANDEN

PIRELLI, MAXXIS & SCHWALBE

Banden zorgen ervoor dat je grip hebt in het bos of met zo min mogelijk weerstand over de weg kunt racen. Ze zijn er in vele soorten en maten, van ‘stugge’ anti lek band tot ‘zachte’ band voor optimale grip, allen ook nog weer met verschillende typen profielen. De keuze is enorm. Wij helpen je graag met het kiezen van de beste banden voor je fiets! Hiervoor hebben we een ruim assortiment met banden van Pirelli, Maxxis & Schwalbe in de winkel!

KWALITATIEVE ÉN STIJLVOLLE WIELSETS

DT-SWISS & ZPEED

Een goede wielset kan de fiets soms nét even wat extra’s geven. In onze KTM fietsen zitten handgespaakte wielsets van KTM. Daarnaast hebben we ook carbon en aluminium wielsets van DT-Swiss en Zpeed in onze winkel. Een gave ‘hoge’  wielset voor de goede looks of een lage wielset om je fiets zo licht mogelijk te maken, de keuze is aan jou!

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.