KTM Mountainbikes

Ons assortiment KTM MTB's

Een uitgebreid assortiment mountainbikes

KTM heeft een uitgebreid assortiment mountainbikes, zowel in kleur, afmontage als prijs. Van ultra lichte carbon hardtail mountainbikes tot een comfortabele fully of een aluminium mountainbike met geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Alle KTM Mountainbikes (ook wel MTB of ATB genoemd) worden ontwikkeld en gebouwd in Oostenrijk en dragen het keurmerk ‘Made in Austria’. WR Bikes is gespecialiseerd in KTM fietsen en heeft als enige KTM Orange Shop van Nederland alle modellen op voorraad. Bekijk de modellen hieronder of kom langs in onze winkel in Haarle en beleef de passie. Wij helpen u graag met het vinden van een model dat bij uw wensen past!

Een rijke historie

'Made in Austria'

WR Bikes is gespecialiseerd in het Oostenrijkse merk KTM. In 1964 werd de eerste KTM fiets met het keurmerk “Made in Austria” geproduceerd, de Fleetwing (stevige vleugel). Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest invloedrijkste spelers in de fiets industrie. Sinds de oprichting worden KTM fietsen in meer dan 50 landen verkocht en jaarlijks vinden meer dan 200.000 nieuwe KTM fietsen een trotse eigenaar.

Eigentijdse styling, de beste prijs/kwaliteit verhouding en uitmuntende service na verkoop, zorgen voor het wereldwijde KTM succes!

Nieuws en actualiteiten