KTM specialist

& meer

Home // & meer

ALLES WAT JE NODIG HEBT OM TE FIETSEN MET PASSIE

Niet alleen voor een KTM fiets ben je bij ons aan het juiste adres. Bij WRBikes vindt je alles om sportief te fietsen met passie! Met diezelfde passie hebben wij ons assortiment samengesteld. Zowel innovatieve producten van top kwaliteit, om net dat procentje beter te zijn, als ‘gewoon goede’ producten van gerenommeerde merken voor een nette prijs. Door ons zelf getest en beproeft, zodat we u kunnen voorzien van écht persoonlijk advies.

Accessoires

Kleding

Onderdelen

Kom in contact met Mark

Ja! Ik heb interesse

Mark helpt je verder met deze fiets. Niet alleen voor een KTM fiets ben je bij ons aan het juiste adres. Bij WR Bikes vindt je alles om sportief te fietsen met passie!

Afspraak maken

ONZE EXPERTS STAAN VOOR JE KLAAR

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan KTM fietsen, waaronder racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Deze zijn allemaal voorzien van de nieuwste technologische snufjes. Naast fietsen bieden we een uitgebreide selectie van accessoires en uitrusting om jouw fietservaring te verbeteren. Denk aan high-performance banden, comfortabele zadels, aerodynamische helmen en technische kleding die je prestaties naar een hoger niveau tillen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren over de juiste keuzes voor jouw fietsavonturen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel!

 

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.