KTM specialist

KTM Racefietsen en gravelbikes

Home // KTM Racefietsen en gravelbikes

ALLES IN HUIS OM AAN JE WENSEN TE VOLDOEN

Op zoek naar een nieuwe racefiets of gravelbike? De 5 KTM modellen hebben allemaal unieke eigenschappen, van pure aero racer tot veelzijdige gravelbike. Met ons assortiment KTM racefietsen en gravelbikes kunt u alle kanten op! Bekijk de verschillende modellen op de website of kom langs in onze winkel in Haarle, we adviseren u graag. Met aandacht voor uw persoonlijke wensen, de beste service en onze gezamelijke passie voor fietsen!

KTM Bikes

De modellen

KTM X-STRADA

Thuis in elke situatie. Al vanaf €1299,-
v.a. €1299,-

KTM Revelator Alto

De snelste alleskunner
v.a. €3299

Onze showroom met racefietsen en gravelbikes

Beleef de passie

Kom in contact met Wim

Ja! Ik heb interesse

Wim helpt je verder met deze fiets. Niet alleen voor een KTM fiets ben je bij ons aan het juiste adres. Bij WR Bikes vindt je alles om sportief te fietsen met passie!

Afspraak maken

KTM Racefietsen bij WRBikes

Het specialisme van WRBikes ligt bij het Oostenrijkse merk KTM. De samenwerking met het merk is begonnen als een pilot die al snel erg succesvol bleek. WRBikes mag sindsdien, als enige in Nederland, met trots de naam KTM Orange Store dragen. Een plek waar beleving en de passie voor fietsen samenkomt.

KTM racefietsen en gravelbikes

WRBikes biedt een aantal verschillende modellen Racefietsen & Gravelbikes van KTM met elk hun eigen unieke eigenschappen. Ook kunt u bij ons terecht voor KTM Mountainbikes en KTM E-bikes. Maar dat is niet alles! We bieden ook accessoires, producten die bij iedere fietser in de schuur zouden moeten staan. Onze passie ligt ook bij mooie onderdelen. Niet alleen high-tech onderdelen, maar ook ‘gewoon goed spul’ voor nette prijzen. Voor ieder wat wils!

Bekijk de KTM racefietsen en gravelbikes in onze winkel in Haarle

Zie jij jezelf al voorbij racen en wil je meer weten over ons assortiment KTM fietsen? We verwelkomen je graag in onze winkel in Haarle en kijken ernaar uit u te voorzien van écht persoonlijk advies.

 

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.