KTM specialist

KTM MACINA GRAVELATOR SX

Home // KTM MACINA GRAVELATOR SX

MACINA GRAVELATOR SX

De Macina Gravelator SX is verkrijgbaar in een carbon versie en aluminium en vormt de eerste reeks elektrische gravelbikes ooit gemaakt door KTM. Met de introductie van de Bosch SX motor is de weg vrijgemaakt voor de E-Gravel. Deze motor biedt ondersteuning wanneer de berijder daar behoefte aan heeft. Het modern ontworpen frame is uitgerust met intern geleide kabels door het balhoofd, een geïntegreerde zadelklem en voldoende ruimte voor de banden. Dit concept herdefinieert de ervaring van het rijden op gravel en grind en breidt de mogelijkheden voor het gebruik van deze fietsen uit.

Ik heb interesse in deze fiets

De Macina Gravelator SX - Elektrische Gravelbikes op Hun Best

Levering 2024

KTM MACINA GRAVELATOR SX PRIME

1x12 Sram Rival XPLR Etap AXS, Bosch Compact TUBE 400w
€5899
Levering 2024

KTM MACINA GRAVELATOR SX 10

1x12 Shimano GRX, Bosch Compact TUBE 400w
€4299

Ontdek de ultieme vrijheid op ongebaande paden met de Macina Gravelator SX, de nieuwste sensatie van KTM in de wereld van elektrische gravelbikes! Verkrijgbaar in zowel een lichtgewicht carbon als duurzaam aluminium frame, zijn deze fietsen de belichaming van innovatie en avontuur.

De Gravelator SX markeert een mijlpaal als de allereerste elektrische gravelbikes ooit gecreëerd door KTM. Dankzij de geavanceerde Bosch SX motor is deze fiets jouw ultieme metgezel op de meest uitdagende terreinen. De motor biedt soepele en krachtige ondersteuning op het moment dat jij het nodig hebt, waardoor je moeiteloos elk gravel- en grindpad kunt trotseren.

Het moderne ontwerp van het frame is niet alleen een lust voor het oog, maar ook doordacht in zijn functionaliteit. Met intern geleide kabels door het balhoofd blijft het geheel gestroomlijnd en aerodynamisch. De geïntegreerde zadelklem zorgt voor een strakke afwerking en maakt snelle aanpassingen eenvoudig. Daarnaast biedt het frame voldoende ruimte voor banden, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen voor de ideale grip op elk terrein.

De Macina Gravelator SX herdefinieert de normen voor het rijden op gravel en grind, en opent nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van deze veelzijdige fietsen. Waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan, ontdek onbekende paden en ervaar de sensatie van grenzeloos avontuur met de KTM Macina Gravelator SX. Jouw reis begint hier!

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.