KTM specialist

KTM MACINA Revelator SX Prime

Home // KTM MACINA Revelator SX Prime

MACINA Revelator SX Prime

De KTM-Carbon-E-Roadbike biedt een opwindende rijervaring op de weg voor een breed scala aan fietsers. De nieuwe Bosch Performance Line SX-motor biedt soepele en natuurlijke ondersteuning, precies wanneer je het nodig hebt. Vermoeide benen zullen niet langer een probleem zijn. Het carbon frame heeft een aerodynamische ontwerpaanpak, intern gerouteerde kabels door de balhoofdbuis en een geïntegreerde zadelklem. De Classified naaf biedt een uitgebreid scala aan versnellingen. Met dit concept is de E-Roadbike zowel technologisch geavanceerd als visueel aantrekkelijk, wat het gemak en vreugde van het fietsen vertegenwoordigt.

Ik heb interesse in deze fiets

KTM Macina Revelator Grenzeloos Rijplezier

Levering 2024

KTM MACINA GRAVELATOR SX PRIME

1x12 Shimano 105 DI2/Classified , Bosch Compact TUBE 400w
€7899

“Ontdek de ultieme vrijheid van de weg met de KTM-Carbon-E-Roadbike! Deze elektrische racefiets biedt een ongeëvenaarde rijervaring voor fietsers van alle niveaus. De krachtige Bosch Performance Line SX-motor is jouw persoonlijke metgezel, altijd klaar om je te ondersteunen met vloeiende en natuurlijke kracht, precies wanneer je het nodig hebt. Vergeet vermoeide benen en omarm moeiteloos rijplezier!

Het carbon frame van de KTM-Carbon-E-Roadbike is niet alleen lichtgewicht, maar ook doordacht ontworpen met aerodynamica in het achterhoofd, wat resulteert in een fiets die niet alleen snel is, maar ook visueel indrukwekkend. De interne kabelgeleiding door de headset zorgt voor een gestroomlijnde look en minimaliseert luchtweerstand, terwijl de geïntegreerde zadelklem een naadloze esthetiek toevoegt aan het algehele design.

Met de Classified naaf beschik je over een uitgebreid scala aan versnellingen, waardoor je moeiteloos kunt schakelen en je kunt aanpassen aan elk terrein. Van steile beklimmingen tot snelle afdalingen, deze e-roadbike staat garant voor topprestaties en optimale controle.

De KTM-Carbon-E-Roadbike is niet alleen een technologisch meesterwerk, maar ook een visueel genot. Het vertegenwoordigt de perfecte balans tussen innovatie en stijl. Ervaar het gemak en de vreugde van fietsen met deze state-of-the-art e-roadbike en ontdek een nieuwe dimensie van rijplezier en prestaties. Waar de weg ook naartoe leidt, ga met stijl en verleg je grenzen op de KTM-Carbon-E-Roadbike

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.