KTM specialist

KTM MACINA SPORT SX

Home // KTM MACINA SPORT SX

VEELZIJDIG SPORTIEF

KTM introduceert voor het eerst een carbon frame in haar trekkingfietsen. Dit frame komt voor in de modellen van de Macina Sport SX Prime en de Macina Sport SX Elite. Naast de carbon modellen worden ook twee aluminium modellen geïntroduceerd: de Macina Sport SX 10 & 20. De revolutie in lichtgewicht constructie voor trekkingfietsen heeft nu ook de e-mobiliteit bereikt. Met gestroomlijnde buisvormen en een compacte motor zijn de voordelen van dit gewichtsverliesprogramma niet alleen visueel, maar ook op de weegschaal duidelijk merkbaar. De bewezen KTM trekkinggeometrie staat garant voor een plezierige rijervaring, biedt behendigheid en stijfheid voor zowel dagelijks gebruik als langeafstandstochten

Ik heb interesse in deze fiets

sportief fietsen in een casual jasje

Levering 2024

KTM MACINA SPORT SX PRIME

1×12 Sram XO T-type , Bosch Compact tube 400Wh
€8199,-
Levering 2024

KTM MACINA SPORT SX ELITE

1×10 Shimano Cues , Bosch SX Compact tube 400Wh
€4299,-
Levering 2024

KTM MACINA SPORT SX 10

1×11 Shimano Deore XT , Bosch SX Compact tube 400Wh
€3699,-
levering 2024

KTM MACINA SPORT SX 20

1×9 Shimano Cues , Bosch SX Compact tube 400Wh
€3399,-

Ontdek de Macina Sport SX modellen

KTM maakt geschiedenis in de wereld van trekkingfietsen met de baanbrekende introductie van een carbon frame. Dit state-of-the-art frame is geïntegreerd in de Macina Sport SX Prime en de Macina Sport SX Elite modellen, waarbij de grenzen van innovatie en prestaties worden verlegd. Maar dat is nog niet alles – naast de indrukwekkende carbon modellen voegt KTM ook twee opmerkelijke aluminium modellen toe aan het assortiment: de Macina Sport SX 10 & 20.

De evolutie van lichtgewicht constructie in trekkingfietsen vindt nu zijn weg naar e-mobiliteit. Met gestroomlijnde buisvormen en een compacte motor die zorgvuldig in het ontwerp is geïntegreerd, brengt KTM de voordelen van dit gewichtsverliesprogramma naar een nieuw niveau. De resultaten zijn niet alleen zichtbaar voor het oog, maar ook meetbaar op de weegschaal, waardoor deze fietsen een uitstekende keuze zijn voor wie op zoek is naar een perfecte combinatie van stijl, prestaties en efficiency.

De bewezen KTM trekkinggeometrie staat garant voor een plezierige rijervaring, waarbij behendigheid en stijfheid samenkomen om zowel dagelijks gebruik als langeafstandstochten te optimaliseren. Of je nu door stedelijke landschappen navigeert of avontuurlijke lange ritten plant, de Macina Sport SX Prime, Macina Sport SX Elite, Macina Sport SX 10 en SX 20 bieden de perfecte balans tussen technologische vooruitgang en ultieme fietservaring.

Met KTM’s toewijding aan innovatie, design en prestaties, brengen deze nieuwe modellen de wereld van trekkingfietsen naar een nieuw tijdperk. Ervaar de revolutie zelf en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van e-mobiliteit, verpakt in het indrukwekkende design van KTM’s carbon en aluminium trekkingfietsen. Ontdek het plezier van fietsen op een hoger niveau met KTM.

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.