KTM specialist

De winter komt eraan

Home // De winter komt eraan

Fietsen in de winter

Zorg dat je zonder zorgen door kan fietsen, check onze winterbeurten en plan nu jouw fiets in.

Winterbeurt

Winterbeurt mountainbike

Bekijken

Winterbeurt race-/gravel

Bekijken

Winterbeurt e-bike

Bekijken

Shimano Di2 op 105 niveau

De voordelen van Di2 zijn ook eindelijk verkrijgbaar in het voordelige pakket van Shimano 105. Deze groepset helpt je letterlijk om sneller te fietsen. Dat is de danken aan de zeer efficiënte groepset die in alle opzichten is geoptimaliseerd.

Draadloos & geoptimaliseerd

De shifters zijn draadloos, deze hebben dus geen Di2-kabel naar de batterij lopen. Er zit alleen een leiding naar de remklauw toe. Er zit een knoopcelbatterij in de shifter, waardoor deze draadloos met de derailleur kan communiceren. Dit gaat via een eigen signaal, waardoor hij niet zal storen met Bluetooth of ANT+ signalen van andere apparaten.

De shifters zijn wat hoger dan de mechanische variant en iets naar binnen gekanteld. Daardoor wordt de druk op je handen beter verdeelt over de grepen. De shifterpadels zijn niet even hoog, waardoor je ze beter voelt. Daardoor schakel je nooit meer mis, zelfs niet als je handschoenen aan hebt.

Derailleur & remmen

De remmen hebben een grote update gehad. De remklauwen bieden 10% meer ruimte tussen de remblokken. Daardoor lopen ze minder snel aan. In combinatie met de nieuwe shifters hebben ze ook een hogere doseerbaarheid. Het ontluchten van de remmen is ook makkelijker dan ooit, dat kan nu helemaal bij de remklauw gebeuren. Geen geknoei met remolie dus!

De achterderailleur heeft een flinke update gehad, hij is slimmer dan ooit. Het hele systeem is dus super-eenvoudig met geïntegreerde Bluetooth. Het schakelen gaat razend veel sneller dan een mechanische set, ook onder druk.
Ook het opladen van de batterij gaat via de achterderailleur. Er zijn geen verschillende derailleurs meer met lange of korte kooi, je kunt de ene derailleur gebruiken voor alle varianten cassettes. Daarmee kom je iedere berg op!

Black Friday Deal

Dé Black Friday Deal van WRBikes is de KTM Revelator Alto Elite in combinatie met een Bikefitting by Loes t.w.v. €199,-.
€3099,- KTM Revelator Alto Elite

€199,- Bikefitting By Loes

Van €3298,-
Voor €2950,-

KTM REVELATOR ALTO ELITE

2x11 Shimano Ultegra, Schwalbe One Perf. RaceGuard
€3099,-

Veel fietsen op voorraad

De laatste maanden zijn er weer veel fietsen binnen gekomen, onder andere de KTM Ultra serie, verkrijgbaar vanaf €849,- en de Scarp en Scarp MT modellen.

Daarnaast zijn nu ook bijna alle Myroon modellen voorradig bij WRBikes en verkrijgbaar vanaf €1999,-. Benieuwd naar een testverslag? Lees het artikel over de Myroon Exonic op Velozine.

Nu zijn de Elektrische mountainbikes met 750w ook in veel modellen binnengekomen met de nieuwe Bosch Smartsystem. Waaronder de Macina Kapoho 7973

Winterkleding

Met de juiste kledingkeuze is het goed mogelijk je te wapenen tegen regen en/of kou. Het begint hier bij de baselayer van Craft.

  • Voor winderige omstandigheden kun je denken aan de Icon Active Extreme X wind met extra windstopper.
  • Is het vooral koud, dan zou je kunnen kiezen voor de Dry Active Intensity Crewneck.
  • Wanneer het regenachtig weer is, dan zou de regenjas van Craft een goede optie zijn deze jas is 24 uur wind en waterdicht

6-12-2022 gesloten

In verband met een cursus van Bosch is WRBikes gesloten op dinsdag 6 december 2022.

Vanaf woensdag 7 december zijn wij weer geopend vanaf 09:00 uur.

Hi! Hoe kunnen we je helpen?

Ja, ik heb interesse in een fiets of ik wil een werkplaats afspraak maken.